COVID-19Covid-19 tiltag hos MINDFULLY

Alt fysisk undervisning er aflyst grundet nye COVID restriktioner. Alt ugentlig undervisning foregår online. Nogle workshops er aflyst, andre foregår online. 

Der skal bæres mundbind fra du træder ind i yogalokalet, indtil du befinder dig på din yogamåtte. Når yogatimen er slut, og du forlader din yogamåtte, skal du igen påføre dig mundbind, indtil du har forladt yogalokalet.

Der må max være 10 personer i yogasalen (inklusiv yogainstruktøren).

Der er håndsprit til rådighed ved indgangen og på toiletterne.

Yogalokalerne bliver rengjort hver dag. Dørhåndtag afsprittes efter hver yogatime.

Der skal være to meter mellem eleverne. Næse til næse.

Det anbefales, at du ankommer omklædt og gerne kort tid inden undervisningen starter og går igen kort tid efter.

Der luftes ud efter hver undervisningstime.

Du skal på alle faste ugentlige hold have dit eget udstyr med. I MINDFULLYS lokaler kan du opbevare en pose/taske med dit udstyr til ugen efter. Det er muligt at låne en yogamåtte, som man selv afspritter efter brug.

Under workshops stiller MINDFULLY alt udstyr til rådighed. Udstyret er personligt under workshoppen og kommer efterfølgende i karantæne i 72 timer.


Har du spørgsmål eller vil du melde dig til et hold?

Send os en besked:Eleverne siger

Cathrines restorative yoga har været med til at afhjælpe mine rygproblemer, øvelserne hjælper med at strække kroppen ud og fordi man ligger længe i stillingerne mærker man hvordan musklerne giver slip. Jeg har ikke tidligere dyrket yoga og min kontor-krop er derfor ikke særlig mobil, jeg har dog henover 3 workshops oplevet at jeg er blevet mere mobil. Vejrtræknings øvelserne som indgår i stillingerne er også rigtig gode og hjælper til med at få én til at fokusere, hvilket også kan anvendes uden for yoga-salen. Jeg kan klart anbefale at deltage på de restorative workshops.

Morten, restorativ yoga-deltager

Jeg har rimelig hurtigt indset at yoga er en genial måde at finde adspredelse fra hverdagsliv og stress og jag. Men yoga hos Cathrine er ikke bare lærerigt og afslappende men også underholdende! Der er plads til alle, og det er altid så skønt at komme hos hende, få muligheden for at lægge pligterne fra sig og være tilstede med sig selv i nuet. Jeg har virkelig lært meget om mig selv gennem yogaen, både fysisk og mentalt. Jeg føler mig altid lidt mere i balance efter en yogatime, og jeg går altid derfra med god energi og et smil.

Caroline, yogaelev

Det er sjovt og befriende, og alle er velkomne.

Hannah, 12 år