Hold


Eleverne siger

“Jeg begyndte til yoga som en studerende med ondt i ryggen. Nu, flere år senere kommer jeg ikke kun for den fysiske velvære, men lige så meget for the pusterum som det kan give mig i en alt for ofte alt for travl hverdag. Yogaen har lært mig aldrig at fortryde den ene dag om ugen hvor jeg tillader mig selv, min krop og mit sind den tid og opmærksomhed den fortjener”. 

Hannah, yogaelev

“Jeg startede til yoga fordi en veninde lokkede mig til noget selvforkælelse – det skal lige siges, at jeg aldrig havde overvejet om yoga kunne være noget for mig. Uanende mødt jeg op til tre-timers Restorativ Yogaworkshop og med det samme blev mit liv ændret. Med et trylleslag blev jeg åbnet for en helt ny verden. Jeg kunne mærke kraftige forbedringer i min trætte krop og pludselig holdt det op med at gøre ondt. Yogaøvelser, kombineret med åndedrætsøvelser og meditation på samme tid, hvem ville ikke blive afhængig af det?”

Dorthe, yogaelev

“Jeg er startet til yoga for at gøre noget godt for mig selv. Når jeg er til yoga, elsker jeg den ro, der er på holdene og opmærksomheden på mit åndedræt. Yoga er med til at give mig en indre ro”.

Mette, yogaelev

“Jeg er mor til to relativt små børn og har et krævende job, så yoga er mit frikvarter, min mig-tid. Her lader jeg op og får vejrtrækningen fra brystkassen og helt ned i maven”.

Anne Katrine, yogaelev

“Der er også en særlig fin stemning på yogaholdet. En ro og en fornemmelse af, at du bare kan komme som den, du er. Og så sker der noget helt særligt, når man trækker vejret sammen med andre, jeg tror det er godt for sjælen…”

Clara, yogaelev

“Jeg startede til yoga mens jeg var nede med stress, og skulle finde ro og lære at trække vejret igen. Cathrine var en fantastisk gave på min rejse til at finde både mig selv og fordybelse”.

Louise, yogaelev