Mantra og MeditationPå denne magiske søndag den 28. februar 2021 fra 14.00-17.00,  inviterer vi dig til en rejse ind i dig selv. Gennem lyd i form af både mantrasang og kirtan, men også gennem stilhed gennem meditation og chakra-afspænding.

Dagen byder bl.a. på smuk mantrasang, stille meditationer, bløde åndedrætsøvelser, let ansigtsyoga, livlig kirtan samt afslappende afspænding med fokus på dine chakras.
Programmet vil se således ud:

14.00-14.20: Velkomst og let mantrasang
14.20-14.40: Meditation
14.40-15:00: 3 åndedrætsøvelser
15.00-15.20: Ansigtsyoga og stemmeopvarmning
15.20-15:50: Kirtan
15.50-16.05: Lille pause med te og snacks
16.05-17.00: Chakra-afspænding

Dagen er for alle. Du behøver ikke erfaring med hverken sang, meditation, mantras, kirtan eller yoga for at komme. Vi guider dig trygt gennem hele dagen.

Workshoppen foregår hos Mindfully, Amagerfælledvej 50, 2300 Kbh S., den 28/2 fra 14.00-17.00

Prisen er 350 kroner. Billetter købes ved at sende en mail til Cathrine på Cathrine@mindfully.dk

I forhold til Covid-19 tages der selvfølgelig hensyn, så der er to meter mellem hver elev, derfor er der et begrænset antal pladser.
Alt nødvendigt udstyr kan lånes uden forudgående aftale, men har du en yndlings meditationspude, så medbring den gerne.
Du kan også låne en stol at sidde på, hvis det fungerer bedre i din krop.
Hos Mindfully bliver udlånt materiale enten sat i karantæne i 72 timer inden ny udlåning eller sprittet af. Rengøring og udluftning foregår efter myndighedernes foreskrifter

Se Clara Vuust synge mantraet: Ong Namo Guru Dev Namo i videoen her. Mantraet betyder:  Jeg bøjer mig for min indre kilde af visdom og for at leve et liv i større bevidsthed; min rejse fra mørke til lys.


Undervisere på workshoppen er

Clara Vuust

Er sanger og sangpædagog fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Efterfølgende har hun taget den holistiske stemmepædagogiske efteruddannelse Voice Embodiment samt en uddannelse i rehabilitering af sang- og talestemmer. Hun har som jazzsanger udgivet tre anmelderroste albums på Storyville Records. Hun underviser både børn og voksne i sang og stemmetræning – og er blandt andet tilknyttet Yinmind uddannelsen hos yoga Vesterbro som stemmelærer.

Cathrine Nees

Er selvstændig yoga- og meditationlærer hos MINDFULLY. Hun uddannet yogalærer gennem Dansk Yoga og meditations- og mindfulness lærer gennem MindfulWays. Hun er også uddannet i familieyoga hos Det Lille Yogahus og Blå Himmel Yoga. Udover det, har hun taget efteruddannelser indenfor blandt andet yogafilosofi, mudras, yoganidra og meget andet.