Om osJonas


Jeg er uddannet hathayogalærer ved Dansk Yoga, en halvanden-årig uddannelse med over 850 timers undervisning. Derudover har jeg en 80-timers uddannelse som familieakroyogalærer.

Førhen var jeg beskæftiget som IT-projektleder med masser af stress. Nu videreformidler jeg yoga med et stort fokus på åndedrættets muligheder. 

Du kan også finde mig i Sjællandsgadebadet, hvor jeg laver saunagus. Ellers kan du som regel finde mig i det koldeste havvand i nærheden.

Min undervisning er:

Kropsbevidst, nysgerrig og rolig.
Cathrine


Jeg er uddannet hatha-yogalærer ved Dansk Yoga, en 2-årig uddannelse med over 850 timers undervisning. Herudover har jeg en uddannelse fra Blå Himmel Yoga og Det Lille Yogahus i børneyoga og mindfulness. Jeg er uddannet familieakroyogalærer gennem FamilyAcroYoga. Jeg er instruktør i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy). Jeg har gennemgået 112 undervisningstimer med 12 timers supervision hos Mindful Ways. Jeg har også en efteruddannelse i restorativ yoga fra Jensen Yoga.

Min undervisning er:

Blød, nærværende og varm.


Har du spørgsmål eller vil du melde dig til et hold?

Send os en besked:Eleverne siger

“Jeg begyndte til yoga som en studerende med ondt i ryggen. Nu, flere år senere kommer jeg ikke kun for den fysiske velvære, men lige så meget for the pusterum som det kan give mig i en alt for ofte alt for travl hverdag. Yogaen har lært mig aldrig at fortryde den ene dag om ugen hvor jeg tillader mig selv, min krop og mit sind den tid og opmærksomhed den fortjener”. 

Hannah, yogaelev

“Jeg startede til yoga fordi en veninde lokkede mig til noget selvforkælelse – det skal lige siges, at jeg aldrig havde overvejet om yoga kunne være noget for mig. Uanende mødt jeg op til tre-timers Restorativ Yogaworkshop og med det samme blev mit liv ændret. Med et trylleslag blev jeg åbnet for en helt ny verden. Jeg kunne mærke kraftige forbedringer i min trætte krop og pludselig holdt det op med at gøre ondt. Yogaøvelser, kombineret med åndedrætsøvelser og meditation på samme tid, hvem ville ikke blive afhængig af det?”

Dorthe, yogaelev

“Jeg er startet til yoga for at gøre noget godt for mig selv. Når jeg er til yoga, elsker jeg den ro, der er på holdene og opmærksomheden på mit åndedræt. Yoga er med til at give mig en indre ro”.

Mette, yogaelev