Om osJonas Dunkan


Vikar for Cathrines hatha-yoga hold noget af sæson 2021/2022.

Jeg er uddannet hathayogalærer ved Dansk Yoga, en halvanden-årig uddannelse med over 850 timers undervisning. Derudover har jeg en 80-timers uddannelse som familieakroyogalærer. 

Førhen var jeg beskæftiget som IT-projektleder med masser af stress. Nu videreformidler jeg yoga med et stort fokus på åndedrættets muligheder. 

Du kan også finde mig i Sjællandsgadebadet, hvor jeg laver saunagus. Ellers kan du som regel finde mig i det koldeste havvand i nærheden.
Cathrine Nees


Er pt. på barsel noget af sæson 2021/2022.

Jeg er uddannet hatha-yogalærer ved Dansk Yoga, en 2-årig uddannelse med over 850 timers undervisning. Herudover har jeg en uddannelse fra Blå Himmel Yoga og Det Lille Yogahus i børneyoga og mindfulness. Jeg er uddannet familieakroyogalærer gennem FamilyAcroYoga. Jeg er instruktør i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy). Jeg har gennemgået 112 undervisningstimer med 12 timers supervision hos Mindful Ways. Jeg har også en efteruddannelse i restorativ yoga fra Jensen Yoga.


Har du spørgsmål eller vil du melde dig til et hold?

Send os en besked:Eleverne siger

Cathrines restorative yoga har været med til at afhjælpe mine rygproblemer, øvelserne hjælper med at strække kroppen ud og fordi man ligger længe i stillingerne mærker man hvordan musklerne giver slip. Jeg har ikke tidligere dyrket yoga og min kontor-krop er derfor ikke særlig mobil, jeg har dog henover 3 workshops oplevet at jeg er blevet mere mobil. Vejrtræknings øvelserne som indgår i stillingerne er også rigtig gode og hjælper til med at få én til at fokusere, hvilket også kan anvendes uden for yoga-salen. Jeg kan klart anbefale at deltage på de restorative workshops.

Morten, restorativ yoga-deltager

Jeg har rimelig hurtigt indset at yoga er en genial måde at finde adspredelse fra hverdagsliv og stress og jag. Men yoga hos Cathrine er ikke bare lærerigt og afslappende men også underholdende! Der er plads til alle, og det er altid så skønt at komme hos hende, få muligheden for at lægge pligterne fra sig og være tilstede med sig selv i nuet. Jeg har virkelig lært meget om mig selv gennem yogaen, både fysisk og mentalt. Jeg føler mig altid lidt mere i balance efter en yogatime, og jeg går altid derfra med god energi og et smil.

Caroline, yogaelev

Det er sjovt og befriende, og alle er velkomne.

Hannah, 12 år