Workshops


Restorativ yoga

3 timers workshop

En restorativ yogaworkshop byder på rolige, støttende yogaøvelser med pøller, klodser og tæpper. Du guides blidt fra stilling til stilling og ligger i hver stilling mellem 10 og 20 minutter med tæppe over dig og øjenpude på øjnene. Der bruges enkle meditationer og åndedrætsteknikker for at berolige sindet og lade kroppen restituere. Restorativ yoga skaber balance i nervesystemet, blodtrykket sænkes, og hjernen og hjertet bliver beroliget. Du vil føle dig dybt afspændt og fuldstændig afslappet undervejs og efter denne workshop.

Hvor?

Bikuben, Amagerfælledvej 50, 2300 København S

Hvad koster det?

300 kroner.

Kommende workshops
  • Søndag d. 23. februar, kl. 10 - 13
  • Fredag d. 20. marts, kl. 17 - 20
  • Fredag d. 1. maj, kl. 17 - 20
  • Søndag d. 24. maj, kl. 10 - 13
  • Søndag d. 14. juni, kl. 10 - 13


Familieakroyoga
workshop

29. februar 2020

Kom og flyv med, når vi på vores workshop i familieakroyoga vender hele verden på hovedet med sej akrobatik, sjov partneryoga, nye lege og blød massage. Med akrobatiske cirkusagtige øvelser leger vi os gennem timen og fokuserer på at være i nuet sammen. I partneryogaens univers hjælper vi hinanden med at lave kæmpe yogasommerfugle, sjove hundetunneler og vilde springfiduser. Vi bevæger os op ned i tempo undervejs, så vi både får sved på panden og mindfulle øjeblikke med hinanden der går helt ind i hjertet. Vi slutter af med en dejlig, blød og rar massage, der får os til at slappe helt af og mærke hinandens fulde nærvær. Familieakroyoga styrker ligeværdigt samarbejde mellem barn og voksen og inviterer os til at være fuldt ud i nuet.

3-6 år + 1 voksen: 10.00-11.00
7-11 år + en voksen: 11.30-12.30

Undervisere

Cathrine Nees og Jonas Dunkan. Begge uddannet hos FamilyAcroYoga.

Hvor?

Bikuben, Amagerfælledvej 50, 2300 København S

Hvad koster det?

150 kr. for 1 barn og 1 voksen.Kursus i åndedræt, meditation og afspænding

4 torsdage i 2020

Lad dit 2020 starte uden stress og med ro i krop og sind.

Lær lette og håndgribelige meditationsteknikker. Få redskaber til at afstresse kroppen, opnå kontakt til den dybere vejrtrækning og lad kroppen hvile i beroligende afspændinger.

Kurset henvender sig til alle - både nybegyndere og dig som er øvet, men som stadig har brug for at fordybe dig i roen.Kurset løber over 4 torsdage, à 2½ time pr. gang, hvor du bliver guidet igennem nye meditationer, åndedrætsøvelser og afspændinger fra gang til gang.

Du får redskaber til at kunne fortsætte din træning derhjemme, da du inklusiv i kurset, får tilsendt nogle meditationer og afspændinger, som du kan lytte til og gøre meditation og afspænding til en del af din hverdag.

Medbring selv yogamåtte og et tæppe.

Hvor?

Skottegårdsskolen GYM M, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup

Hvad koster det?

580 kroner.


Yoga-retreat i Sverige

27.-30. august 2020

Forkæl dig selv med fire dages dejlig yoga, afslappende meditation og lækker vegetarisk mad på et fantastisk retreat-sted midt i den svenske skov.

Hvor?

Skoven Kalder, Krokshult 5, 360 10, Ryd - Tingsryd
(2 1/2 time i bil fra København)

Hvad koster det?

4.300 kroner pr. person (i delt 2-personers hytte/værelse). 5.100 kroner pr. person for (1-personers hytte/værelse).
Inkluderet i prisen: Yoga i fire dage, vegetarisk mad, snacks, te og kaffe, hytte/værelse.
Eksklusiv: Turen til Sverige, sengelinned og håndklæde.

Hej, jeg hedder Cathrine

– det er mig, som har Mindfully Yoga og Mindfulness. Her kan du læse om de hold og forløb, jeg tilbyder. Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål.
Sagt om Mindfully

Jeg har rimelig hurtigt indset at yoga er en genial måde at finde adspredelse fra hverdagsliv og stress og jag. Men yoga hos Cathrine er ikke bare lærerigt og afslappende men også underholdende! Der er plads til alle, og det er altid så skønt at komme hos hende, få muligheden for at lægge pligterne fra…

Caroline, yogaelev

Det er sjovt og befriende, og alle er velkomne.

Hannah, 12 år

At tilmelde mig yoga hos Cathrine, er den bedste gave jeg har givet mig selv. Øvelserne strækker nænsomt musklerne, løsner op for spændinger og frigiver ny energi. Cathrine er den mest kyndige og opmærksomme instruktør du kan finde. Og så skal jeg da ikke være bleg for at indrømme, at første gang jeg blev puttet…

Neel, yogaelev

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at yoga kunne lære mig så meget om mig selv. Jeg gik ind til det her med en forhåbning om at det ville gavne fysikken og er endt med ikke kun en sundere krop men et langt sundere sind. Og selv om yoga kan ændre liv så…

Hannah, yogaelev

Jeg elsker yoga, fordi det er så hyggeligt! Jeg elsker yogastopdans og elefantvask

Ella, 4 år